Navštíveno 2898x

jen par fotek jak se rysuje kufr

08.08.2007, 01:12 |
erix7 (K)
to nedela Kralik007, to neni zeleny :)

08.08.2007, 01:35 |
hoff Ale je to pjeknyy!! Do toho hranatyho prijde to kulaty :-D hifo.. nebo kicker??
je to fajn, ale já bych neměl kde vozit brambory a jabka, snad na sedačkách??? :-)
tam je jeste mista na brambory az az :-)

08.08.2007, 08:54 |
foxos jestli ono tom nepřijde tohle viď??
[ Link ]

08.08.2007, 09:02 |
LadaN Králíku, nějak špatné je to s tím monitorem, nemůžu nikoho dohnat kdo to má, nepospíchej na instalaci.
Jen dotaz: není ta zadní rovná stěna boxu dost blízko od přední stěny? nebude tam problém s odrazy a stojatýmy vlnamy? Kolik jsi tam dostal objemu?
stojaty vlny budou mozna u zdi chalup,az pojede nekde po ulici...:-)Ona ta vlna pri nizkych kmitoctech ma par metru.... :-))
Jinak pekne....
Vy jste ale kluci sikovny:) hezke hezke..

08.08.2007, 12:42 |
clown aaaaaaaaaaaaa, pryskyrice,
kdyby to tak slo delat bez auta :o)))))
pjekny kraliku ...

08.08.2007, 16:50 |
Mario aaaa koukam, ze litry uz jsou známy... :o)
zadni stena je zkosena dle sedacek, objem boxu je dle webu maxxonic - 50litru
kral007
tak a Martyn si to odvezl
takhle to vypadalo tesne pred odjezdem

pekne.....libi se mi to....a jak to hraje?
je potreba to doladit, IVA mrtva a provizorni radio cdx-910 kde nejde displej je jako provizorium na par dni nez bude jine radio
Na fotkach to vypada divne ale v realu je to super, kluci si vyhrali:) ale hraje to divne zatim - jak rika Kral je potreba poradne to doladit a vymenit HU, woofer je Atlas 12SQ (2+2ohm, 900W RMS), mono BXi 1606D zapojeny do 1 ohm - cize by mel hranaty bass krmit ca 1,6kW, takze minimalne nejakej tlak by tam mel byt ale zatim je to fakt bida, 200W co jsem mel v camaru davalo vic:( ale neni vsem dnum konec samo porad verim ze to nejaky potencial ma:)

10.08.2007, 11:22 |
jute Neviem, či nie je chyba v aute.. Baworácke sedany a coupe sú dosť kritické na nejaké lepšie basy.. A všeobecne tieto typy áut nie sú práve najvhodnejšie k dosiahnutiu poriadných basov. Hovorím z vlastnej skúsenosti.. :(
Toho jsem si byl vedom proto jsem volil takovehle uz celkem vysoke vykony.. Ale je pruser ze to hraje skoro stejne bidne i se sklopenyma sedackama..

10.08.2007, 16:37 |
jute Tá bedňa nezakryje otvor medzi interiérom a kufrom ?
box je pres celou siri kufu
nakonec Basreflex box + uzavreny kufr = bandpass